123 Lady Gaga vrea să se marite la Veneţia

Lady Gaga vrea să se marite la Veneţia

Divertisment — By on 12/09/2012 12:53

Lady Gaga speră să se căsătorească cu actorul din ‘Chicago Fire’ Taylor Kinney în Italia şi vor vizita posibile locaţii pentru ceremonie luna viitoare, au informat surse din anturajul actriţei, relatează marţi site-ul ContactMusic.

Interpreta hitului ‘Poker Face’ a invitat unii dintre membrii familiei actorului să mergă cu ea la Veneţia după concertul de luna viitoare de la Milano, pentru a vedea, se pare, posibile locaţii pentru nuntă.

‘Lady Gaga vorbeşte non-stop despre pasiunea ei pentru Veneţia şi despre cât de romantic este acolo. Ea speră să viziteze o mulţime de biserici cu Taylor. Atunci când se va căsători se va întâmpla în Italia. Unii dintre prietenii ei apropiaţi şi familia ei speră, de asemenea, să ajungă acolo, deci asta ar putea fi de bun augur’, a afirmat o sursă pentru The Sun.

Lady Gaga a dezvăluit recent că îi place să facă sex pe plajă şi îşi trăieşte în continuare viaţa ca un ‘spirit liber’ pentru că prietenii ei sunt atât de protectori.

‘Îmi place să mă simt un pic iresponsabilă şi să mă comport ca şi cum aş avea 19 ani. Sunt un spirit complet liber şi, deşi voi nu vedeţi, îmi găsesc timp să fac sex noaptea pe plajă atunci când nu este nimeni în preajmă. Sau să intru într-un bar şi să dansez fără bluză pe mine. Doar că nimeni nu vede asta, pentru că am prieteni adevăraţi care nu mă lasă să-mi fac de cap atunci când aş putea fi prinsă’, a afirmat vedeta.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment