123 Florin Cazacu nu renunță la „Drumul Aurului” | InfoBrad.ro

Florin Cazacu nu renunță la „Drumul Aurului”

Politică — By on 14/09/2012 18:55

Prezent la cel de-al optulea Simpozion Internaţional de Geologie Economică, alături de zeci de cercetători, cadre didactice, geologi, ingineri, din ţară, dar şi din Franţa, Italia, Ungaria şi Brazilia, evenimentul fiind organizat cu ocazia centenarului Muzeului Aurului, edilui Municipiului Brad, Florin Cazacu a declarat că nu renunță la „Drumul Aurului”.

„La o expoziţie din anul 1936, piesa „Şopârla din aur” a fost transportată la Paris, fiind asigurată pentru două milioane de lire sterline. În 2004, 14 piese de la Brad au fost expuse la o manifestare la Berlin, unde am participat şi eu, iar acestea au fost asigurate la 1,5 miliarde de lei de atunci”, a spus primarul municipiului Brad, Florin Cazacu.

Edilul Municipiului a mai declarat cu această ocazie că a înregistrat la OSIM brandul „Descoperă strălucirea aurului” şi că nu a renunţat la realizarea „Drumului aurului, un circuit turistic ce urmează să includă Galeria “Treptele Romane”, săpată manual în stâncă şi mocăniţa, pe un traseu de 10 kilometri.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook  

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment