123 Sexul anal. Ce nu le place femeilor | InfoBrad.ro

Sexul anal. Ce nu le place femeilor

Sănătate — By on 14/09/2012 19:11

Sexul anal (stimularea cu un deget, cu o jucărie sexuală sau chiar cu penisul) este ȋncă un subiect tabu pentru multe persoane (şi ilegal ȋn anumite state). De ce le place bărbaţilor sexul anal atât de mult? Principalul motiv şi cel mai probabil principaul factor care stimulează bărbaţii să practice sexul anal este că acest domeniu este interzis şi nu atât de popular printre heterosexuali precum sexul vaginal. Dar este o altă perspectivă ȋn cazul femeilor, la ele existând şi multe neplăceri ȋn această practică. Se spune că femeile ȋncearcă sexul anal de 2 ori ȋn viaţă: prima dată, pentru a vedea cum este şi a doua oară, pentru a verifica dacă a fost chiar atât de rău. Ȋn continuare vom prezenta părţile ce le displac femeilor şi pe care chiar le urăsc.

1.Ȋn timpul sexului anal, femeile ȋşi predau puterea sexuală ȋn mâna partenerilor. Astfel că bărbaţii deţin puterea să determine orgasmul femeii. Penetrarea are loc din spate: bărbatul o pătrunde atunci când femeia nu poate vedea, iar satisfacţia ei sexuală rămâne ȋn mâna bărbatului. Femeile nu ştiu ce fac partenerii acolo, ȋn spate, de aceea le este de obicei frică de durere şi suferinţă.

2.Penisul poate provoca daune unei femei, rănind-o teribil dacă nu are grijă când vine vorba de sexul anal. Bărbaţii trebuie să acorde atenţie serioasă penetrării unei femei, mai ales dacă nu este relaxată. Astfel că delicateţea devine o necesitate.

3.Femeilor nu le plac bărbaţii insensibili al căror motiv este egoismul. Astfel că ȋn timpul sexului anal femeile se asigură că partenerul lor este suficient de deştept anumite aspecte precum lubrifiantul, pentru a evita o posibilă durere.Trebuie ştiut că pentru ele poate fi foarte dureros, deoarece nu este un “vagin umed”, motiv pentru care partenerii ar trebui să aplice foarte mult lubifriant.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook  

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment