123 Monica Iacob-Ridzi: „Voi prezenta dovezile nevinovăţiei mele”

Monica Iacob-Ridzi: „Voi prezenta dovezile nevinovăţiei mele”

Politică — By on 23/09/2012 11:50

Fostul deputat democrat-liberal Monica Iacob-Ridzi a declarat, sâmbătă, la Petroşani, că în următoarea perioadă va începe să prezinte dovezi din care va reieşi faptul că este nevinovată în dosarul în care a fost trimisă în judecată de procurii DNA, în legătură cu organizarea Zilei Tineretului 2009, la Costineşti.

„Am înţeles să fac un pas înapoi (în anul 2009, n.r.), să nu vorbesc despre dovezile nevinovăţiei mele. Din păcate, s-a creat impresia că aş vinovată de ceva. Vă asigur că voi prezenta, în perioada imediat următoare, dovezi ale nevinovăţiei mele”, a afirmat Monica Iacob-Ridzi.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului din perioada 2008-2009 a spus, într-o conferinţă de presă, că în procesul aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost audiată timp de zece ore, iar la finalul mărturiei sale, nimeni nu i-a mai pus vreo întrebare.

„Eu cred că am lămurit, cel puţin în instanţă, lucrurile. Tot aşa le voi lămuri şi în spaţiul public pentru a face să nu mai planeze nicio urmă de îndoială în ceea ce mă priveşte”, a conchis Monica Iacob-Ridzi.

Monica Iacob Ridzi a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru abuz în serviciu şi fals intelectual în legătură cu organizarea Zilei Tineretului în 2009 la Costineşti.

Monica Iacob-Ridzi şi-a prezentat miercuri demisia din PDL.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: ,

1 Comment

  1. Chinta says:

    Fiindcă a rămas baltă toată investigaţia, ma bag şi eu cu ce2teva idei. Am inleets dintr-un articol din Evz că tatăl Monicăi Ridzi a infinţat după 1989 o firmă, EURO-RIVA SERV, unde a lucrat şi fiica. Exprimarea asta – “după 1989” – nu pare potrivită unui perioade dupa 10 ani, eence2t să corespundă anului 1999. Mai degrabă aş crede că firma exista şi eenainte de 1995. Pot exista şi alte explicaţii ale apariţiei numărului de eenreg. camera de comerţ din 1999. Poate transformarea firmei iniţiale een SRL din altă formă (SNC, comandită simplă) sau pur şi simplu tatăl a eenchis (lichidat+radiat)firma iniţială, iar een 1999 a fost eenfiinţată alta (de altcineva, fiica, ginere)cu acelaşi nume,Euro-Riva Serv. Poate fi contabil la 18 ani, dacă a absolvit liceul economic.Chiar şi absolvirea unui liceu de informatică permite activitatea een domeniul contabil. Nu mi se pare ieşit din comun nici pentru un băiat să se lipească de firma tatălui, cu ate2t mai mult pentru o fiică. Asta e nimic de ex. pe le2ngă tineri avocaţi, procurori, judecători, cu studiile de drept terminate ca găştile pe lacul lebedelor, examinaţi de părinţi judecători sau colegi/prieteni ai acestora, cu norme universitare, sau de formare şi admitere prin alte examene trecute pentru intrare een sistemul judiciar.Nu vă sfătuiesc să ajungeţi să vă judecaţi cu vreo parte apărată sau judecată de asemenea clanuri. Perioada 1995-1999 din CV, nici nu are cine ştie ce semnificaţie, nu ar justifica nici ceva important de ascuns. Mult mai een neregulă mi se pare ceva scris corect din toate punctele de vedere, dar mult mai fals, din zona parvenitismului şi foloaselor necuvenite: Doctor een… nici n-are importanţă. E o escrocherie, nu se poate justifica la asemenea ve2rste, orice2t de legală ar fi prezentarea şi provenienţa, pe banda rulantă… de hoţi, da’ mulţi.

Leave a Comment