123 Fiul lui Nicolae Guta a facut un accident rutier pe “sistem turbo”

Fiul lui Nicolae Guta a facut un accident rutier pe “sistem turbo”

Județ — By on 25/09/2012 12:35

Copilul manelistului Nicolae Guţă a fost implicat într-un un accident rutier, după ce a gonit cu maşina sa pe o străduţă dintr-un cartier din Petroşani. Nicolae Guţă junior a izbit o maşină care, din spusele martorilor, circula regulamentar. Imediat la faţa locului s-a strâns tot clanul manelistului şi, în ciuda faptului că poliţiştii erau prezenţi la faţa locului, rudele cântăreţului au făcut legea.

Accidentul a avut loc în cartierul Colonie din Petroşani, luni seara, o zonă plină de străduţe care dau în drumul principal. Aproape niciuna nu este marcată cu indicatoare rutiere, iar şoferii care ies de pe străduţe în drumul principal al cartierului se asigură. Nu şi Nicolae Guţă junior. Cel puţin aşa susţine victima accidentului, un tânăr de 27 de ani care a ajuns la spitalul din Petroşani. Imediat după accident la faţa locului a ajuns o echipă de la Poliţia Rutieră Petroşani, care a făcut primele cercetări. În plus, tot cartierul s-a umplut de rudele manelistului care au devenit agresive. Încurajate de faptul că poliţiştii n-au intervenit, rudele manelistului au încercat să intimideze soţia şoferului ajuns la spital şi au agresat reporterul unei televiziuni.

Poliţiştii au ajuns la o primă concluzie, cum că şoferul rănit în accident are o parte din vină. Dar purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu, a precizat că, fiind vorba de o victimă, este un dosar penal şi se fac cercetări pentru a se stabili vinovatul. Reporterul agresat a depus plângere penală împotriva membrilor familiei lui Nicolae Guţă.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment