123 Scandal într-un bar din Crişcior | InfoBrad.ro

Scandal într-un bar din Crişcior

Județ — By on 28/09/2012 06:46

A fost scandal mare într-un bar din localitatea Crişcior, de lângă Brad, generat de un bărbat, care, după ce a băut mai multe pahare de alcool, a devenit recalcitrant şi a început „să se ia” de clienţii din localul cu pricina.

Prima dată, individul a început să-i înjure pe oamenii care stăteau liniştiţi la mese. Pe urmă, a trecut la ameninţări. Angajata barului respectiv a fost nevoită să le ceară clienţilor să părăsească localul pentru a-l putea închide mai devreme de ora prevăzută în programul de funcţionare. Femeia a crezut că aşa va scăpa de scandalagiu, dar s-a înşelat, pentru că acesta nu a încetat cu injuriile. Ba, dimpotrivă, bărbatul de 39 de ani a bruscat o tânără ce se afla în bar, sugerându-i acesteia să întreţină relaţii sexuale cu el în schimbul unei sume de bani. Mai mult, ar fi împiedicat-o pe aceasta să părăsească localul, sechestrând-o.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au fost singurii care au liniştit spiritele şi l-au reţinut pe scandalagiu.

Pentru că nu şi-a văzut de treabă, bărbatul riscă acum să ajungă la închisoare, fiindcă poliţiştii au de gând să-l prezinte judecătorilor din Brad cu propunere de arestare preventivă.

sursă: http://www.servuspress.ro

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment