123 Cazierele se eliberează şi la Brad | InfoBrad.ro

Cazierele se eliberează şi la Brad

Din Oraş — By on 30/09/2012 14:47

Începând din vara acestui an, solicitanții de cazier de document nu mai sunt nevoiți sã meargă până la Deva. Aceștia îl pot obține de la sediul poliției din oraș.

Un ghişeu de cazier judiciar a fost deschis, în cadrul Poliţiei municipiului Brad, decizia fiind luată pentru a veni în întâmpinarea locuitorilor oraşului care erau puşi în situaţia să meargă până la Deva pentru a intra în posesia acestui document.

Eliberarea acestui tip de document se va face acolo pe loc pentru cetăţenii născuţi în judeţul Hunedoara şi care nu au antecedente penale. Programul de funcţionare al ghişeului de la Brad este în zilele de luni şi miercuri, între orele 09:00 -10:00 şi 15:00 -16:00, şi joia, în intervalul orar 09:00 -10:00 şi 15:00 -17:00. Solicitanţii de certificate de cazier judiciar vor prezenta la ghişeu cererea tip pentru obţinerea certificatului de cazier împreună cu timbrul fiscal (2 lei) şi chitanţa doveditoare privind achitarea taxei de eliberare în valoare de 10 lei (eliberată de trezorerie), însoţite de actul de identitate. Depunerea actelor se face doar personal sau prin împuterniciţii legii. Persoanele care figurează cu condamnări în cazierul judiciar sau reprezentanţii persoanelor juridice vor fi îndrumate la sediul IPJ Hunedoara din Deva, Serviciul Cazier Judiciar şi Evidenţa Operativă, pentru eliberarea documentului solicitat.

 

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment