123 Spitalul din Vulcan fara apa potabila | InfoBrad.ro

Spitalul din Vulcan fara apa potabila

Județ — By on 04/10/2012 13:18

Spitalul din municipiul Vulcan s-ar putea închide, din cauză că există riscul să nu i se mai furnizeze apa potabilă. Problema a apărut, după ce unitatea medicală a acumulat datorii de 120.000 de lei către furnizorul de apă din Valea Jiului, Apa Serv SA.
Ieri, spitalul era să rămână fără apă, dar a primit un ultimatum de la societatea Apa Serv, care expiră la sfârşitul acestei luni. Până atunci, unitatea trebuie să plătească datoria imensă. Directorul spitalului, Mariana Mateescu, susţine că din cauza unui blocaj financiar, restanţele către furnizorul de apă potabilă nu au putut fi achitate. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar aşa şi managementul unităţii lasă de dorit. În aceste condiţii, spitalul din municipiul Vulcan riscă să fie primul închis din judeţul nostru, deoarece nu poate funcţiona fără alimentare cu apă. Nu se ştie ce se va întâmpla cu bolnavii care se află internaţi acolo, dacă se va trece la închiderea unităţii.
ApaServ Valea Jiului a pus piciorul în prag, demarând procedura de debranşare a tuturor datornicilor.

Sursa: mesagerulhunedorean

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook  

1 Comment

  1. Muchammat says:

    perfect, mergi cu mașina! pe-aici toate parcările din interiorul mtelitr ring din Muenchen sunt cu plată, inclusiv străduțele, durata limitată la 2-4h. cei care locuiesc in zonă au un permis de parcare, nu și loc asigurat de parcare. poate ar trebui făcut la fel și la noi, să mai scăpăm de cocalarii care nu pot merge 10 metri fără să fie cărați de cele 4 roate din dotare!și pe 30b0 toți șefii și CEO și avocații și mai-știu-eu-cine eembrăcați la costum tot cu mijloacele de transport een comun merg. sau cu bicicleta. sau iau hainele business in rucsac și se schimbă la munci. auzi tu, cum să meargă pe jos un rome2n?!?! și eu am mașină, fac muncă de birou, dar nu merg niciodată cu ea la muncă. merg cu tramvaiul sau cu bicicleta. e mai comod, nu-mi bat capul cu parcarea dar de, noi estem țivilizați

Leave a Comment