123 Pompierii fac demonstratii la Deva

Pompierii fac demonstratii la Deva

Județ — By on 12/10/2012 16:09

Locuitorii Devei şi nu numai sunt invitaţi, mâine ( 13.10.12 ), începând cu ora 11:00, în centrul pietonal din oraş, vis-a-vis de cinematograful Patria, să vadă cele mai noi autospeciale intrate în dotarea pompierilor hunedoreni.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara organizează o expoziţie de tehnică de intervenţie, în cadrul căreia vor fi prezentate cele trei autospeciale de stins incendii, achiziţionate prin Programul Operaţional Regional (POR), cu cofinanţare din partea Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, care sunt capabile să susţină, datorită echipamentelor de ultimă generaţie cu care sunt dotate, intervenţii pentru stingerea incendiilor, descarcerare, acordarea primului ajutor, deblocări şi iluminat la locul intervenţiei. De asemenea, în premieră, va fi prezentată şi autospecială CBRN, dotată cu echipament specific de protecţie, detecţie şi intervenţie în cazul producerii unor accidente chimice, bacteriologice, radiologice sau nucleare. Mai mult, hunedorenii vor putea vedea şi celelalte achiziţii realizate până în prezent prin POR, care sunt deja operaţionalizate în cadrul ISU Hunedoara.

Expoziţia va fi deschisă publicului întreaga zi, vizitatorii fiind aşteptaţi şi cu un stand de prezentare a materialelor promoţionale şi informative cu privire la reducerea riscurilor existente în judeţul Hunedoara. Cu această ocazie, va fi marcată şi „Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale”, sărbătorită mâine, 13 octombrie.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment