123 Florin Cazacu a solicitat guvernului 6 milioane de lei pentru căldură | InfoBrad.ro

Florin Cazacu a solicitat guvernului 6 milioane de lei pentru căldură

Din Oraş — By on 15/10/2012 20:12

Primarul Municipiului Brad a declarat că a realizat demersurile necesare pentru a obține de la București 6 milioane de lei, bani necesari Consiliului Local Brad pentru a suporta diferența de bani, necesară încălzirii orașului la iarnă.

 „Din păcate şi în acest an preţul la păcură a crescut cu vreo 20%, iar asta influenţează şi preţul pe care îl plătesc consumatorii. La populaţie se va majora doar cu rata inflaţiei, dar diferenţa trebuie să o suporte Consiliul Local, care nu dispune de aceste sume. Am avea nevoie de aproximativ 6 milioane de lei pentru toată iarna, pe care le-am solicitat de la Guvern” a precizat Cazacu.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: ,

2 Comments

  1. Lycan says:

    solutia nu este sa ceara bani pt pacura ci sa ceara bani pt panouri fotovoltaice cum au facut cei din Avrig(orasul Sibiu)-oras de munte

  2. un nebun says:

    Don primar aloooo !!!! solutia e sa muti centrala unde se produce caldura exact anga oras destepule !!! nu la 7 km de Brad chistate-as in freza!!!toata caldura se pierde pe drumu care il face pana a Brad prin tevile care nu m-ai sunt iolate deloc termic ca au avut tziganii grija de ele !!!! IDIOTULE!!!!

Leave a Comment