123 Brădeanul Gheorghe Falcă a fost desemnat „Primarul Anului 2012”

Brădeanul Gheorghe Falcă a fost desemnat „Primarul Anului 2012”

Politică — By on 13/11/2012 06:00

Primarul municipiului Arad, originar din Municipiul Brad, dl.Gheorghe Falcă, a făcut cunoscut luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că, în cadrul unei gale oficiale desfăşurate la finele săptămânii trecute la Braşov, i-a fost conferit premiul ‘Primarul Anului 2012′ în România, de către Revista Română de Administraţie Publică Locală.

„Este o onoare pentru orice primar să primească o astfel de distincţie. Sunt extrem de bucuros că am obţinut acest prestigios titlu din partea Revistei Române a Administraţiei Locale. Dedic acest premiu, în primul rând, oraşului şi arădenilor, pentru că oraşul şi arădenii au reuşit acest lucru, având încredere în administraţia locală”, a declarat Falcă.

În cadrul conferinţei de presă în care a prezentat distincţia care i-a fost acordată la Braşov, primarul a precizat că, la baza premiului pe care l-a câştigat, au stat două criterii importante: fondurile europene atrase (cu două săptămâni în urmă Aradul ocupase locul întâi pe fondurile europene atrase pe cap de locuitor) şi stabilitatea financiară (Aradul fiind, potrivit lui Falcă, pe locul I printre municipii în ceea ce priveşte autonomia financiară).

„Rezultatele sunt însă pe măsură şi le întâlnim la tot pasul în Arad, motiv pentru care le mulţumesc arădenilor şi le dedic acest frumos şi onorant premiu”, a adăugat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment