123 Dorin Gligor: „România are nevoie de un motor!”

Dorin Gligor: „România are nevoie de un motor!”

Politică — By on 13/11/2012 06:11

Reprezentantul Alianţei România Dreaptă din judeţul Hunedoara, brădeanul Dorin Gligor,  a declarat recent că este de acord cu sloganul ARD „Reporneşte inima României”.

„Ţara  noastră chiar are nevoie de un motor, de o inimă, ca să fie pornită. Parcă am pierdut cheia de contact a autovehiculului marca România. Nimic de pe artera economiei nu mai funcţionează rotund. Am intrat în reparaţii capitale. Măcar dacă reparaţiile s-ar efectua în service-uri autorizate, dar totul este doar de suprafaţă. De aceea cred că aven nevoie de un control amănunţit la motor. De aceea, noi cei din ARD, vorbim despre nevoia de a reporni inima României”, a spus Gligor.

 Gligor mai spune că toate eforturile făcute de guvernarea  anterioară riscă să se ducă pe apa sâmbetei.

„Nu ştiu de ce nu este agreată continuitatea proiectelor. Măsurile de austeritate din anii trecuţi au fost resimţite în mod direct de către populaţie, de către oameni şi atunci, şi numai din această raţiune, ar fi trebuit păstrată linia unei gândiri economice raţionale, nu a uneia populiste. Nu putem la nesfârşit să ignorăm ziua de mâine, să nu ne gândim ce băgăm în sacul public – bugetul consolidat al statului – ci doar la măsuri de într-ajutorare superficiale în scopuri populiste. În acest mod vom capitula toţi”, mai spune Gligor.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment