123 Trei traficanți de etnobotanice din Brad rămân în arest preventiv

Trei traficanți de etnobotanice din Brad rămân în arest preventiv

Din Oraş — By on 17/11/2012 16:59

Peste 20 de percheziţii au avut loc marţi dimineaţă la domiciliile membrilor unei grupări speciali­za­tă în importul şi comercializarea produselor etnobotanice pe raza judeţelor Hunedoara, Alba, Timiş, Cluj şi în municipiul Bucureşti, acţiunea vizând şi două “magazi­ne de vise” de pe raza Capitalei.

Potrivit comisarului şef al BCCO Alba Iulia, în urma descinderilor au fost ridicate aproximativ 3,5 kilograme de etnobotanice, mii de plicuri de etnobotanice, zeci de mii de plicuri şi etichete autocolan­te pentru ambalat, cântare şi apa­ratură pentru porţionat şi ambalat, dar şi circa 800 de milioane de lei vechi, bani proveniţi din vânzarea produselor interzise. Totodată, în urma percheziţiilor a fost ridicat şi un pistol cu aer comprimat şi înscrisuri utile cauzei.

Din Municipiul Brad au fost ridicați trei traficanți de etnobotanice, Trandafir și Antonio Chirilă (zis și Tony) fiind filați de câteva luni de anchetatori. Se pare că cei trei tineri erau săgețile rețelei naționale în Brad, aceștia realizând dintr-un kg de etnobotanice, 4.000 de pliculețe pe care le vindeau cu 3.000 de euro.

Se pare că 10 martori cu reședința în Municipiul Brad vor fi audiați în acest caz.

Surse din cadrul IPJ Hunedoara au precizat pentru Info Brad că traficanții și-au „turnat” o parte din consumatori iar micii vânzători care roiesc în jurul Colegiului Avram Iancu sunt extrem de aproape de soarta celor arestați.

photo: cei trei brădeni ridicați de autorități.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment