123 Imagini dezolante din orașul nostru | InfoBrad.ro

Imagini dezolante din orașul nostru

Din Oraş — By on 21/11/2012 08:09

Primarul Municipiului Brad, Florin Cazacu a postat pe contul personal de facebook câteva poze cu mizeria strânsă ilegal în unele zone din oraș dar și cu distrugerea unor obiecte din parcul mare.

Chiar dacă în urmă cu un an municipalitatea a finalizat lucrările în parc, investinând o sumă consistentă pentru modernizarea sa din fonduri europene, câțiva locuitori ai orașului par a fi dezinteresați de acest aspect și s-au pus pe distrugeri fără rost.

Redacția Info Brad face apel la cetățenii Municipiului Brad să respecte bunurile comunității și să denunțe autorităților, comportamenele abuzive și inconștiente ale indivizilor inconștienți.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: ,

2 Comments

  1. gelu says:

    Sa mai faci ceva frumos pentru acest oras

  2. Flo says:

    Ar fi o naivitate sa crezi ca ceva odata facut se va pastra de unul singur. Peste tot in lumea asta mare, nu numai in Brad ci oriunde, exista cel putin un dobitoc pus pe distrugere care sa-si defuleze angoasele pe obiectele din jur sau sa isi mugeasca iubirea cu marker-ul, pe peretii din jur.
    Fara intretinere si supraveghere daca nu continua, macar sustinuta, parcul acesta frumos se va degrada lent dar sigur. Fara macar o camera de supraveghere si vizite mai dese ale politiei locale, vor mai fi si alte acte de vandalism. E si o chestiune de educatie pana la urma…

Leave a Comment