123 Magazinul Unicarm si-a deschis portile si la Brad | InfoBrad.ro

Magazinul Unicarm si-a deschis portile si la Brad

Din Oraş — By on 22/11/2012 17:03

Cel de-al cincilea magazin UNICARM din judetul Hunedoara si al 83 lea la nivel national si-a deschis portile astazi 22 noiembrie 2012 in municipiul Brad

Mica ceremonie de deschidere s-a desfasurat incepand cu ora 9 in prezenta unui sobor de preoti a reprezentantilor UNICARM si a primarului municipiului Brad .
Dupa desfasurarea unei slujba de sfintire ce s-a desfasurat in prezenta invitatilor a personalului magazinului si a reprezentantilor constructorilor s-au rostit scurte alocutiuni de catre reprezentantul UNICARM Vasile Cicio responsabil retea magazine si Florin Cazacu primarul municipiului Brad.

Concurenta si calitatea serviciilor sunt vitale in in ceea ce priveste eficienta in economia de piata.Consider ca aceasta noua unitate deschisa in municipiul Brad aduce un plus in ceea ce priveste calitatea serviciilor si diversitatea ofertei de produse alimentare in municipiul nostru.Urez cu aceasta ocazie sanatate si mult succes in activitate intregului colectiv de la UNICARM Brad ” a spus primarul Florin Cazacu cu aceasta ocazie.

 

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

1 Comment

  1. Alina says:

    Hristos a Inviat sunt interesata pt un loc de munca am lucrat ca si vinzator comerciat la magazin de haine.Sunt de la Mesteacan

Leave a Comment