123 Oamenii lui Laurentiu Nistor rup afisele contracandidatilor

Oamenii lui Laurentiu Nistor rup afisele contracandidatilor

Din Oraş — By on 22/11/2012 13:00

Maşinile firmelor de casă ale deputatului Laurenţiu Nistor circulă non-stop prin Colegiul Brad-Valea Mureşului, rupându-mi afişele. Este clar că deputatul a intrat deja în panică, dacă recurge la asemenea metode şi nu joacă cinstit şi bărbăteşte, în această campanie electorală.

Contract de 20 milioane de lei
Deunăzi, unul din autoturismele aparţinând unei firme de casă ale lui Laurenţiu Nistor a fost surprins, pe marginea drumului dintre Brad şi Deva, oamenii rupând de zor afişele mele şi lipindu-le pe ale lui Laurenţiu Nistor. Maşina din imagine aparţine uneia dintre societăţile care a primit pe timpul fostului primar al comunei Şoimuş, Dorel Logojan, o lucrare de 10,4 milioane de lei (104 miliarde de lei vechi) pentru efectuarea canalizării. Asta, evident, după ce investiţia a fost scoasă la „licitaţie”. Firma respectivă a primit chiar şi un „mic” avans, în valoare de 2 milioane de lei (20 miliarde de lei vechi). În aceste condiţii, sigur că reprezentanţii firmei cu pricina au sărit să-l ajute cu tot ce pot ei pe domnul deputat, ca acesta să nu-şi piardă ciolanul.

Oamenii nu au apă şi canalizare
Pe de altă parte, în ceea ce priveşte accesarea de fonduri europene, domnul deputat Nistor este undeva sub 1 la sută. Ca primar şi parlamentar, în cei 20 de ani de activitate a reuşit să acceseze pentru locuitorii comunei Şoimuş, de exemplu, un singur contract, cel de canalizare. În schimb, pe la televizor şi prin ziare, el se laudă non-stop că va milita pentru accesarea de fonduri europene, astfel încât locuitorii din Colegiul Brad-Valea Mureşului să o ducă mai bine. Pentru că Nistor a fost timp de 16 ani un bun edil şef, la Şoimuş, în anul 2012, la câţiva kilometri de reşedinţa de judeţ, locuitorii comunei NU beneficiază de apă şi canalizare.

Păşuni date cadou unui prieten
Laurenţiu Nistor NU a susţinut agricultura în comuna Şoimuş. De pildă, toate păşunile de aici, în suprafaţă de 225 de hectare, au fost concesionate de către acesta, cu titlu gratuit, unui „partener” de-al său din Bălata. Acesta a încasat, anual, de la APIA, peste 60.000 de euro, în timp ce la bugetul local nu a venit nici un leu.
Din 1.480 de hectare de teren agricol, astăzi mai sunt lucrate doar 104 hectare, restul fiind împădurit. Asta este implicarea deputatului Nistor în agricultură. El a vândut, fără licitaţie publică, toate sediile fostelor CAP-uri şi halele din comună. Pentru a reporni agricultura în comună, astăzi, primarul Mihai Irimie, are nevoie de investiţii majore, deoarece predecesorul său, Laurenţiu Nistor, a vândut, fără licitaţie publică, toate sediile fostelor CAP-uri şi halele din comună.

Sursa: Mesagerulhunedorean

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment