123 Muzeul Aurului din Brad se redeschide marți ! | InfoBrad.ro

Muzeul Aurului din Brad se redeschide marți !

Din Oraş — By on 03/12/2012 17:04

Muzeul Aurului din municipiul Brad îşi va deschide porţile marți, după câțiva ani, timp în care a fost reabilitat, apoi trecut printr-un supliciu juridic. Marţi, Compania Minvest, proprietarul muzeului, va face recepţia lucrărilor de amenajare a imobilului.

Investiţia (reabilitare) se ridică la aproximativ 3.000.000 de lei. Redeschiderea muzeului din Brad are loc chiar de Sfânta Varvara, ocrotitoarea minerilor în 4 decembrie, susţine directorul general al Companiei Minvest, Daniel Andronache, dată special aleasă.

„Aşa cum am promis în urmă cu două luni, când a avut loc un simpozion de geologie la Brad, redeschidem pentru public Muzeul Aurului, înainte de sfârşitul acestui an. Constructorul a finalizat lucrările. Suntem mândri că repunem în circuit acest muzeu”, a declarat Daniel Andronache, directorul general al Companiei Minvest.

Începând cu ora 13.30 va avea loc o festivitate de inaugurare în prezenţa unor oficialităţi ale judeţului Hunedoara, ocazie cu care se va desfăşura o slujbă de sfinţire oficiată de către episcopului Devei şi Hunedoarei P.S. Gurie şi de către un sobor de preoţi.

După inaugurare Muzeul va putea fi vizitat în grupuri organizate.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment