123 DIAMONDS ARE FOREVER 1 year Anniversary & DVD release party | InfoBrad.ro

DIAMONDS ARE FOREVER 1 year Anniversary & DVD release party

Eveniment — By on 13/12/2012 07:24

THE SHELTER AGENCY , Gambrinus Pub & Resize Media prezinta un moment cat se poate de special.

Acum un an cei de la Diamonds Are Forever isi faceau aparitia pe scena metal clujeana si nationala. Pe data de 15 decembrie ei implinesc 1 an de cand a avut loc aceasta, iar aceasta e petrecerea lor.

Nu ratati un moment unic din viata lor, de aceea ei va asteapta la o mega petrecere in Gambrinus Pub, Cluj-Napoca. Baietii nu vin cu mana goala, ci au cu ei un material unic pe care vor sa il impartaseasca cu voi., iar acesta se cheama: “Bridges are born”. Este un DVD ce contine 2 discuri: un concert Live de-al lor, precum si o ora de material documentar filmat de-a lungul anului. Aveti ocazia sa ii cunoasteti pe Dorin, Mitzoc, Danci, Andrei, Pityu si Horia, atat pe scena, cat si in afara ei. Aici puteti vedea primul trailer al DVD-ului:http://www.youtube.com/watch?v=m8L-C6wBbbw

Pentru acest eveniment ii au alaturi ca si parteneri de nadejde pe cei de la Resize-Media, Monster Energy si nu in ultimul rand Gambrinus (The Shelter) care vor gazdui aceasta petrecere. “Bridges are born” fara Resize-Media, Baracca Film, Mad Productions, Calin Camarasan si Live Rental, Marius Costache si multi alti oameni implicati, dar mai ales voi fanii……nu ar fi fost posibil.
Pentru a completa lista, Vor fi laturi de ei:
———
Scars of a Story – daca nu i-ati vazut. ei bine…trebuie. Abordeaza un gen in sfera New age metal, Metalcore, Post Hardcore. Practic o sa va tina in miscare.

Relative au grija sa simtiti energia evenimentului din primele monete, iar daca nu ma credeti, numa cautati “Irene” cel mai nou clip al lor sa va convingeti.

Nu aveti voie sa ratati!

“Bridges are born” pana in data de 14 Decembrie 2012 se poate rezerva in avans !!!! Detalii pe pagina oficiala Diamonds Are Forever si pe Facebook.

Diamonds Are Forever
www.diamondsareforeverband.com
https://www.facebook.com/diamondsareforeverband

Scars of a Story
http://www.facebook.com/scarsofastory

Relative
http://www.relative.ro/
https://www.facebook.com/relativeband

Concertul va incepe la 22:30 FIX….

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment