123 Sony Yuga vrea sa bata si iPhone 5 si Galaxy S3 | InfoBrad.ro

Sony Yuga vrea sa bata si iPhone 5 si Galaxy S3

Știință & It — By on 16/12/2012 13:05

sonyPotrivit ultimelor zvonuri care circula in media online, Sony nu se va lasa batuta atat de usor in razboiul pentru ocuparea primelor locuri in topul smartphone-urilor high-end.

Daca informatiile care circula in acest moment despre urmatorul flagship japonez se adeveresc, atunci si Apple si Samsung trebuie sa se ingrijoreze (sau sa investeasca mai mult in cercetare decat in procese).

Ultimele informatii spun ca xperia c660x va avea un chipset Samsung Exynos 5 Quad, un ecran OLED de 5 inci si, cel mai important, va dispune, nu de 16GB spatiu de stocare, ci de …128GB.

Va rula Android, iar unica noastra intrebare este, citand comentariul unui cititor HIT, “ce sa faci cu 3GB RAM pe Android?”, la care am adauga noi “si cu 128 GB spatiu de stocare?”. Sony ar putea sa ne dea argumente si chiar le asteptam. Si oare cat ar putea costa un astfel de device?

Sony pregateste si un model de phablet cu ecran de 6 inci si care va concura cu Galaxy Note II (sau Note III, daca modelul va fi lansat pana atunci) si LG VU.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment