123 Jaf cu cagule, la un supermarket din Brad

Jaf cu cagule, la un supermarket din Brad

Din Oraş — By on 20/12/2012 13:20

politiaDoi bărbați și-au tras cagulele pe faţă şi au jefuit un magazin alimentar (Minimal din „orașul nou”) din municipiul Brad.

Aceștia au fost prinşi de poliţişti brădeni şi arestaţi preventiv.

Potrivit poliţiştilor brădeni, hoții au reuşit să fure aproape 900 de lei din casa de marcat, dar şi tichete de masă în valoare de 150 de lei. După ce a scăpat de hoți, vânzătoarea a sunat la 112, iar bărbaţii au fost prinşi de poliţişti în doar două ore şi au fost arestaţi preventiv.

Unul dintre hoți are 19 ani şi este din județul Bacău, iar cel de-al doilea are 28 de ani şi are domiciliul în comuna Luncoiu de Jos, judeţul Hunedoara. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 95 %. Hoții locuiau peste Luncoi fără forme legale.

 „În urma cercetării la locului şi a investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că  cele două persoane aveau faţa acoperită şi, în timp ce una dintre ele o ameninţa pe vânzătoare cu un cuţit, cealaltă a sustras din sertarul tejghelei suma de 875 lei şi tichete de masă în valoare de aproximativ 150  de lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

1 Comment

  1. no name says:

    Felicitari celor ce i-au prins!

Leave a Comment