123 Hunedorenii, cei mai tari din parlament

Hunedorenii, cei mai tari din parlament

Județ — By on 22/12/2012 23:40

parlamentSenatorul Cosmin Nicula va conduce Comisia de Buget Finanţe din Senatul României, el reuşind să câştige preşedinţia celei mai importante comisii. Având în vedere că deputatul de Hunedoara Dan Radu Ruşanu este preşedintele comisiei de Buget Finanţe din Camera Deputaţilor, unde este membru şi deputatul de Hunedoara, Carmen Hărău, se poate spune că judeţul nostru a punctat cu succes în Parlament.

„Voi folosi funcţia în folosul judeţului”

„În primul rând, vreau să le mulţumesc hunedorenilor şi celor din Valea Jiului, pentru că m-au votat şi am ajuns din nou senator. Funcţia de preşedinte al Comisiei de Buget-Finanţe este de fapt a lor şi o voi folosi pentru judeţul Hunedoara”, a declarat senatorul PSD Cosmin Nicula.

Celălalt senator al Văii Jiului, Haralambie Vochiţoiu (PP-DD), a fost ales secretar general al Senatului. Vochiţoiu spune că postul obţinut în conducerea Senatului se datorează încrederii care i-a acordat-o partidul său. Deputatul PNL Bogdan Ţîmpău a prins din nou Comisia de Industrii, el fiind secretarul acesteia. Mircia Muntean, singurul parlamentar PDL din judeţ este membru al Comisiei de Regulament.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment