123 Natalia Intotero schimbată din funcția de secretar de stat | InfoBrad.ro

Natalia Intotero schimbată din funcția de secretar de stat

Politică — By on 27/12/2012 12:40

intoteroPremierul României, social-democratul Victor Ponta a semnat vineri decizia de eliberare a Nataliei Intotero din functia de secretar de stat la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni.

Potrivit unei alte decizii a premierului, Alina Veronica Hagima va exercita, cu caracter temporar, atributiile de secretar de stat la acest departament.

Deciziile prin care se inlocuieste secretarul de stat la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni au fost publicate vineri in Monitorul Oficial Nr. 878.

Natalia Intotero a fost numita pe 23 mai 2012 secretar de stat la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni dupa ce a ocupat aceeasi functie in 2009, numai ca in cadrul MAE ocupandu-se de relatia cu Parlamentul.

Deputatul hunedoarean este presedintele Tineretului Social-Democrat Hunedoara. A  fost în doua mandate consilier judetean si fost director al scolii generale “Horia, Closca si Crisan” din municipiul Brad. Este licentiata in engleza-romana si relatii internationale si a absolvit masteratul de relatii internationale la Institutul Diplomatic Roman. Cunoaste foarte bine engleza si italiana si doar bine, franceza.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

1 Comment

  1. Ienci Voicu Daniel says:

    Domnilor, sunteti de-a dreptul tendentiosi. Veniti cu titluri -petarda, de parca cine stie ce s-ar fi intamplat, cine stie care ar fi fost motivul detituirii din functie. NATALIA INTOTERO A CASTIGAT ALEGERILE IN COLEGIUL ORASTIE-SIMERIA SI ESTE DEPUTAT IN PARLAMENTUL ROMANIEI. Daca faceti o stire si vreti sa va afirmati ca profesionisti, faceti-o pana la capat, nu lasati povestea la jumatate. Asa e corect, dupa manualul de jurnalism.

Leave a Comment