123 Ce se intampla cu organismul tau daca bei Cola ? | InfoBrad.ro

Ce se intampla cu organismul tau daca bei Cola ?

Sănătate — By on 23/01/2013 15:45

coca_cola_33463200Cola este una dintre bauturile preferate de tinerii din ziua de azi, iar numarul consumatorilor creste de la o zi la alta.
Dupa cum bine stim, Cola provoaca dependenta, fapt ce explica imposibilitatea multor persoane de a renunta la acest tip de bautura. Dependenta de produse Cola este creata de zaharul si cafeina aflate in compozitia acestora.

In special consumatorii inraiti ai acestei bauturi sunt predispusi la cele mai multe boli. De exemplu, cei care consuma zilnic Cola pot suferi de afectiuni ale panceasului, rinichilor, creierului si ale inimii.

Totusi, pana la declansarea acestor boli, organismul trece printr-o perioada de oboseala. Din punct de vedere al comportamentului, Cola te face nervos, iti da o stare de neliniste si uneori se ajunge la depresie.

Si nu in ultimul rand, Cola duce la declansarea osteoporozei si a mai multor tipuri de cancer.

Asadar, daca bei cola, organismul tau va avea mult de suferit, iar viata tii se va scurta! Specialistii spun asta si ar trebui sa-i credem pentru ca ei se ingrijesc de sanatatea noastra si ei ne indruma ce este bine sa consumam sau nu, restul depinde de fiecare, cat de mult ii pasa fiecaruia de propria sanatate…

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment