123 Hunedorean urmarit national si international de 10 ani a fost prins la Brad | InfoBrad.ro

Hunedorean urmarit national si international de 10 ani a fost prins la Brad

Din Oraş — By on 07/02/2013 10:24

Prins dupa 10 aniUn barbat de 51 de ani din judetul Hunedoara, dat urmarire nationala si internationala de 10 ani, a fost prins astazi in timp ce a mers sa isi schimbe cartea de identitate.

Hunedoreanul a fost condamnat in noiembrie 2002 de catre Judecatoria Campeni, judetul Alba, pentru furt calificat. El avea de executat o pedeapsa de trei ani si sase luni, insa la vremea respectiva s-a facut nevazut. Din informatiile politistilor, se stia ca a parasit tara si nu s-a mai intors.

Miercuri, cand credea ca apele s-au linistit, barbatul a mers la primaria din Brad sa isi schimbe cartea de identitate, care urma sa ii expire. Mare a fost mirarea functionarei de la primarie, cand si-a dat seama ca pe numele hunedoreanului erau mandate de urmarire nationala si internationala, emise inca din 2003. In urma perchezitiei, asupra barbatului, politistii au mai gasit o carte de identitate cu fotografia lui, insa cu alt nume si alt cod numeric personal.

Barbatul a fost dus la Penitenciarul Barcea Mare din Hunedoara, unde isi va executa pedeapsa. Pe langa cei trei ani jumatate de inchisoare, hunedoreanul mai risca o pedeapsa pentru fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Sursa: Protv

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment