123 Dorin Gligor: „Am constatat că tarifele la APĂ au crescut mult” | InfoBrad.ro

Dorin Gligor: „Am constatat că tarifele la APĂ au crescut mult”

Politică — By on 07/04/2013 14:49

gligorTarifele la apă au crescut mult în timp ce hunedorenii sunt în imposibilitatea de a-şi achita datoriile către cele două societăţi furnizoare de apă din judeţ, iar bugetele acestora se adresează clientelei de partid, consideră președintele PDL Hunedoara, brădeanul Dorin Gligor.

„La cele două firme de alimentare cu apă, în care Consiliul Judeţean (CJ) e acţionar, am constatat că tarifele au crescut mult, mulţi cetăţeni sunt în imposibilitatea de a-şi achita aceste servicii vitale, iar pe de altă parte, bugetele nu au ca obiectiv un tarif eficient la aceste prestaţii, decât un buget care să satisfacă interesele clientelei de partid, sub o formă sau alta. Aici e o chestie destul de perversă, când vorbeşti despre creşterea tarifelor. Acum, sub masca asta a programelor europene, ei cresc tarifele. Dar pe partea de exploatare curentă, banul e cheltuit în funcţie de clientela de partid”, susţine Gligor.

În schimb, Victor Arion, directorul ApaProd Deva, i-a răspuns lui Dorin Gligor că ar trebui să ştie cum se calculează tariful la apă: „Aceste fonduri de dezvoltare au la bază o strategie de tarifare, iar domnul Gligor ar trebui să ştie aceste lucruri, pentru că a făcut parte din conducerea ApaProd. La ora actuală, preţul apei potabile, plus canalizare, este de 5,92 lei metrul cub. Noi în fiecare an avem voie să mărim tariful cu valoarea inflaţiei”

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

1 Comment

  1. costel says:

    neica Arion mai taie din minciuni da-le dreq .
    Ai curajul sa juri ca 1/2 din personal nu-i din clientela politica? daca ai onoare nu juri daca juri esti un mincinos

Leave a Comment