123 4 tineri brădeni implicați într-un accident GRAV în județul Timiș

4 tineri brădeni implicați într-un accident GRAV în județul Timiș

Din Oraş — By on 28/04/2013 07:59

accidentPatru tineri brădeni au fost victimele unui accident grav în județul Timiş. O tânără a murit, alte două persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs pe DN68, între Traian Vuia și Dumbrava. Un tânăr de 23 de ani (Alexandru Dadu), șoferul unui autoturism care mergea dintre Timișoara și Deva, nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în curbă.

Din păcate o tânără de 23 de ani (din Dobra) care a rămas încarcerată în autoturism, a murit la spitalul din Lugoj, unde au fost transportate victimele. Ceilalţi pasageri ai maşinii au suferit răni uşoare.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis imediat o anchetă pentru a afla cu exactitate circumstanţele în care s-a petrecut tragicul accident. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Starea de sănătate a celor patru brădeni (Bogdana Maria, Marius Marcu, Diana Maria Todor și Alexandru Dadu) este în acest moment stabilă, toți patru neavând probleme grave.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

1 Comment

 1. Iuli says:

  Din nou, informatii culese de pe “feisbuc” (tocmai ce au fost discutate pe grupul Brad), cu erorile de rigoare, ovcors. Deci :
  -cauza nu a fost viteza
  -tanara care a decedat nu a ramas incarcerata in autoturism.
  -alte maruntisuri …

  Stima autorului !

Leave a Comment