123 Dorin Gligor: „DN 76 Deva-Brad trebuia reabilitat şi modernizat!” | InfoBrad.ro

Dorin Gligor: „DN 76 Deva-Brad trebuia reabilitat şi modernizat!”

Județ — By on 12/05/2013 14:36

dn 76Dorin Gligor, președintele PDL Hunedoara a criticat starea deplorabilă în care se află Drumul Naţional (DN) 76 Deva-Brad şi decizia guvernului Victor Ponta de a bloca investiţiile ce urmau să reabiliteaze şi să modernizeze acest tronson.

„DN 76 era următorul drum care urma să fie reabilitat şi modernizat. Din păcate, constat că aceste lucrări au fost blocate, deşi starea drumului s-a degradat foarte mult, iar reparaţiile care au fost făcute şi se fac în continuare sunt de o calitate extrem de proastă. Un lucru absolut inacceptabil. Dacă luăm în calcul şi locurile de muncă care puteau fi create prin demararea acestei investiţii înţelegem, de fapt, câtă lipsă de interes are acest guvern faţă de cei care în toamnă îşi puneau speranţe în USL. Numai cine nu vrea, nu vede că, deşi au promis locuri de muncă, drumuri mai bune şi un trai mai bun, cei de la USL sunt total depăşiţi de situaţie” a declarat Dorin Gligor.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

1 Comment

  1. Cetatean UE says:

    Pai bai nea Gligore, drumul asta este in grija prietenilor tai de la firma de casa a PDL, DRUPO!! De ce arunci cu rahat in altii?! Doar to’ar’su director de la DRUPO, Dudas, face naveta zilnic pe ruta asta, ce naiba, chiar ne iei de fraieri?!

Leave a Comment