123 Florin Cazacu: „Centralele termice pe biomasa sunt soluția optimă pentru Brad” | InfoBrad.ro

Florin Cazacu: „Centralele termice pe biomasa sunt soluția optimă pentru Brad”

Din Oraş — By on 09/06/2013 12:19

florin cazacuPrezent la o emisiune la Hunedoara TV, edilul municipiului Brad, Florin Cazacu a explicat concret rezolvarea problemei căldurii, prin construcția unei centrale pe biomasă, în raza municipiului Brad.

„Centralele termice pe biomasa sunt la modă, soluția optimă și pentru Brad. Ne omoară birocrația pentru a întocmi caietul de sarcini pentru a alege un partener privat. Pentru „transparența” acestui partener trebuie o documentație seriosă superizată de executivul României. Sperăm să se deblocheze situația documentelor de la nivel central.

Construcția centralei nu ar dura mai mult de șase luni de zile, potențialii parteneri privați antamând deja potențialii furnizori de echipamente” a declarat primarului Florin Cazacu.

Florin Cazacu a mai precizat și viitoarele modernizări în acest domeniu: „În această vară ne-am propus să reabilităm punctul termic numărul 1, care deservește un număr important de blocuri, iar pentru anul 2014 dorim să reabilităm punctul termic numărul 2”.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

1 Comment

  1. Alin says:

    6 luni, deci. Suntem in iunie, nu s-au apucat inca de construit. Deci iarna care vine nu vom avea caldura de la centrala promisa.

Leave a Comment