123 Primarul Bradului anunță: „Strada Decebal va fi reabilitată cu fonduri europene!”

Primarul Bradului anunță: „Strada Decebal va fi reabilitată cu fonduri europene!”

Din Oraş — By on 23/06/2013 18:39

1010456_390644877723042_1918961963_nPrimarul Bradului, Florin Cazacu a anunțat vineri, 21 iunie, că a fost semnat contractul de finanțare aferent cererii de finanțare pentru proiectul “REABILITARE INFRASTRUCTURĂ MUNICIPALĂ-STRADĂ DECEBAL BRAD, JUDEȚUL HUNEDOARA”solicitant Consiliul Local Brad.

„Semnarea contractului a fost facută de cele doua părți ADR Regiunea Vest prin Director general Sorin Maxim și din partea Consiliului Local Brad, primarul Florin Cazacu. La conferinta de presa organizata cu aceasta ocazie au participat în calitate de invitați dl. Sorin Vasilescu prefectul județului Hunedoara, Laurentiu Nistor deputat al colegiului Brad-Valea Mureșului.

La acest moment important au participat deasemenea Circo Aurel, viceprimarul municipiului Brad, Mures Mihai consilier local si membrii ai echipei de implementare a proiectului” a declarat Florin Cazacu.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

2 Comments

  1. robert says:

    mah “sugativa’ de primar ce esti !!! lasa strada si rezolva problema cu caldura care ne rupe la buzunare si la iarna o sa avm mari probleme din cate am aflat!!!

  2. laura says:

    d. primar cind va ocupati de curatarea vailor care deja sunt betonate? Va trebui doar un mini buldozer sa inchiriati si intr-o saptamina treaba e gata.
    Va multumim anticipat

Leave a Comment