123 Andrei Almășan: „Suntem 3000 de suflete pe aici !” | InfoBrad.ro

Andrei Almășan: „Suntem 3000 de suflete pe aici !”

Divertisment — By on 27/06/2013 21:12

1012339_4344174222616_99035480_nGrupul Brad a atins 3.000 de utilizatori iar DJ Andrei a scris un scurt comentariu referitor la acest eveniment.

Vă redăm integral textul:

Majoritatea brădeni sau na ” de pe zonă ” ! Totuşi se poate să fie maxim 10 persoane care nu au nicio treabă cu acest oraş , că na, nu am fost foarte vigilent. Legat de asta, vă mulţumesc că m-aţi suportat 2 ani şi ceva . Unii nu au făcut-o , au considerat că cer prea mult când i-am rugat să vorbească decent sau să aibe măcar bunul simţ să-şi pună o poză cu ei, pentru că sincer nu mi se pare corect ca eu să nu ştiu cu cine vorbesc. Dar nu-i bai , şi-au făcut fiecare grupul lor în care nu se postează nimic 🙂

Câteodată sincer îmi e dor de vremurile când eram aici de 10 ori mai puţini. Erau discuţii faine în fiecare zi. Acum doar link-uri şi cam atât. Mulţi n-au înţeles ce am vrut de fapt cu grupul ăsta. Mulţi ziceau că e pierdere de timp. Că Bradul nu merită nimic. Dacă am gândi aşa toţi ? Şi să renunţăm la spiritul civic ? 

Eu l-am făcut mai mult pentru cei plecaţi departe. Altfel e când vezi nişte poze de acasă, mai trece dorul un pic. Şi parcă uiţi de răutatea care te înconjoară. Cel puţin câteva momente . E destul. 

Am strâns şi multă antipatie datorită acestui grup. Lumea nu suportă bine adevărul, chiar dacă şi eu îl ştiu, dar şi ei îl ştiu . Eu deobicei ironizez dar o fac constructiv, dar mulţi văd asta. 

Am primit o grămadă de reporturi la acest grup. Chiar aşa mult deranjează că aici omul îşi mai spune off-urile ? Dacă nu aici atunci unde?

Într-un final vă mulţumesc încă odată că m-aţi suportat atâta timp, o vară frumoasă vă doresc !

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment