123 Un bătrân din Brad a fost jefuit de o menajeră!

Un bătrân din Brad a fost jefuit de o menajeră!

Din Oraş — By on 28/07/2013 12:03

batran_jefuitUn bătrân de 82 de ani din Brad, Hunedoara, a fost furat de o tânără de 25 de ani care s-a dat drept menajeră. Tânăra i-a furat 24.000 de lei şi bijuterii în valoare de 1.500 de lei.

Un bătrân din Brad, judeţul Hunedoara, a fost jefuit de o tânără de 25 de ani care s-a oferit să-l ajute la curăţenie. Pentru că bătrânul a avut încredere în ea, el a rămas fără agoniseala de o viaţă: 24.000 de lei şi bijuterii. Femeia care l-a furat a avut un complice, alături de care a cheltuit aproape toţi banii la jocuri de noroc.

„Mi-a luat banii de acolo din dulap, 24.000 de lei. Eu când am adomrit ea a făcut control prin tot locul. I-a dat informaţii Gheorghe, ăala a fost de multe ori la mine acasă”, a povestit bătrânul, potrivit România TV.

Politistii au recuperat de la menajeră şi complicele ei doar 1.000 de lei si bijuteriile din aur.

„Cele două persoane ştiau faptul că bărbatul deţinea o sumă importantă de bani. Femeia a reuşit să îi câştige încrederea cu serviciile de menajeră. În una din seri i-a sustras dintr-un dulap 24.000 de lei şi bijuterii în valoare de 1.500 de lei”, a declarat Adriana Voina, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Tânăra şi complicele ei sunt acum in arest preventiv pentru 29 de zile pentru furt calificat.

 

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment