123 Programul complet al Zilelor Municipiului Brad | InfoBrad.ro

Programul complet al Zilelor Municipiului Brad

Eveniment — By on 31/07/2013 15:34

375649_409845975802932_163820175_nConsiliul local Brad şi Primăria municipiului Brad organizează în perioada 9-11 august 2013, cea de-a XII-a ediţie a „Zilelor municipiul Brad”.

Cele 3 zile ale sărbătorii brădenilor vor fi marcate de o serie de activităţi şi evenimente ce se vor derula la Casa De Cultură Brad şi în Piaţa Aurului din municipiul Brad.

Programul manifestărilor va fi următorul:

Vineri, 9 august, începând cu ora 16.00, în deschiderea celei de a XII-a ediţii a „Zilelor municipiului Brad”, va avea loc lansarea de carte : „Al doilea război mondial în memoria veteranilor din zona Brad, judeţul Hunedoara” a autoarei prof. dr. Livia Coroi .

În continuarea acestui eveniment editorial va avea loc vernisajul expoziţiei-concurs de fotografii cu tema ”Brad – 4 anotimpuri” şi a concursului videoclipuri, având ca temă „Brad – oraşul sufletelor noastre”

Începând cu ora 20.00, va avea loc la Sala Julliana Ballroom din Mesteacăn un concert extraordinar de arii şi duete din opere, cu participarea sopranei Cristina Maria Oltean şi a tenorul Ştefan  Korch şi baritonul Marius Sâmpelean, împreună cu un cvartetul CLASSIS din Cluj-Napoca.

În cursul dimineţii de sâmbătă, 10 august, începând cu ora 8.00 se va desfăşura în Cartierul Micro I : „Rally Sprint” – Cupa municipiului Brad- ediţia I, în parteneriat cu clubul sportiv Auto- Karting hunedoara

Începând cu ora 18.00, tinerii brădenii vor avea parte de un spectacol de muzică uşoară oferit de către solişti Ane –Marie Pal, Alexandra Albu, Andrada Igna, Adnana Olariu, SYLVIE şi de către formaţii de dans modern din Deva şi Brad, seara încheindu-se cu un concert extraordinar oferit de invitaţii speciali :  WHAT ’ S  UP ŞI RUBY. Tot în cadrul acţiunii de sâmbătă va avea loc premierea brădenilor cu rezultate deosebite la învăţătură şi activităţi sportive, decernarea premiilor la concursurile de fotografii şi videoclipuri, decernarea premiilor la concursul de tenis de câmp şi decernarea diplomelor de participare la „Rally Sprint” ediţia I.

Duminica, 11 august, cea de a 3-a zi a evenimentului, va avea loc inaugurarea medalionului din piaţa aurului prin salturi cu paraşuta la punct fix de către paraşutişti de la Aeroclubul Deva.

Începând cu ora 18.30 publicul brădean se va bucura de prezenţa pe scenă a ansamblul  profesionist „MARIA TĂNASE” din Craiova, ce aduce pe scena brădeană pe renumiţii intrepreţi de muzică populară Niculina Stoican , Petrică Stoian Mâţu, Mariana Ionescu-Căpitănescu şi alţii.

Ansamblul „DOINA CRIŞULUI” al Casei De Cultură Brad va avea alături intrepreţi îndrăgiţi din Ardeal precum: Ciprian Roman, Mariana Deac, Elena Evsei Ruiu, Bogdan Toma.

Seara se va încheia cu un recital al invitaţilor speciali Triton, Luminiţa Ţicleanu, Oana Şi Alex.. Precizăm că ziua de folclor va fi transmisă live pe canalul Etno Tv şi va fi prezentată de îndrăgita vedetă Roxana Vaşniuc . florin-cazacu

Şi în acest an va avea loc  tradiţionalul concurs „Devoratorii De Virşlii”, ajuns la cea de-a VII-a ediţie, desfăşurată în fiecare an în cadrul evenimentului „Zilele Municipiului Brad”, care s-a bucurat de fiecare dată atât de o participare numeroasă, cât şi de un public entuziasmat.

Domnul primar al municipiului Brad, Florin Cazacu: „Este o sărbătoare a brădenilor pe care aceşti o merită din plin. Programul acestor manifestări este diversificat astfel încât să ne adresăm tuturor preferinşelor. Duminică vom încerca să transmitem, prin intermediul televiziunii, la nivel naţional, un spectacol folcloric de calitate pentru toţi iubitorii de folclor autentic”.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment