123 Ce mai fac politicienii brădeni? | InfoBrad.ro

Ce mai fac politicienii brădeni?

Politică — By on 03/08/2013 14:59

DSCF0718Ultimele săptămâni politice au fost destul de active pentru cei mai mulți politicieni de Brad sau originari din capitala Țării Zarandului.

Florin Cazacu (PSD) – Primar de Brad

Primarul Bradului a reușit în ultimele săptămâni să asigure finanțarea europeană pentru modernizarea străzii Decebal, atât de vitregită de TIRurile ce au tranzitat-o în ultimii zeci de ani, a reabilitat câteva străzi din oraș iar acum pregătește Zilele Bradului, care se anunță mai reușite ca niciodată.

Cazacu nu stă deoparte nici de viața culturală a orașului, sprijinind organizarea concertului „2 vieți pentru muzică” susținut de către Daniela Vlădescu și Bianca Ionescu în frumoasa ambianță de la Juliana Ballroom Brad, care a însemnat pentru cei peste 300 de brădeni, un regal cultural de excepție.1003454_401256123328584_1869692399_n (1)

Primarul mai este preocupat în această perioadă și de lucrările de infrastructură în jurul noului magazin Penny (strada Vânătorilor) acesta postând pe facebook că lucrarea presupune un sens giratoriu pentru optimizarea circulației în zonă și că speră ca în 2013 lucrările să fie finalizate și astfel să fie inaugurat magazinul, generator de noi locuri de muncă.

Dorin Gligor (PDL) -Președinte PDL Hunedoara

Şeful PDL-ului hunedorean, Dorin Gligor a declarat în mai multe rânduri, că guvernul USL a reuşit să creeze un haos, în legătură cu regionalizarea și că parlamentarii USL de Hunedoara sunt plătiţi de pomană, deoarece au demonstrat că nu fac nimic pentru judeţ.

313973_102740539832033_4367964_nGligor i-a mai acuzat pe liderii județeni ai USL, că au lansat zvonuri privind preluarea minei Țebea de către investitori chinezi, „astfel de informaţii doar pentru a induce în eroare opinia publică”.

În urmă cu câteva săptămâni brădeanul a mai anunțat într-o conferință de presă că reprezentanții PDL au depus la Prefectură o notificare privind hotărârea votată în CJ, pentru achiziţionarea de servicii juridice.

Natalia Intotero (PSD) – deputat

Deputatul brădean de Orăștie-Simeria-Geogiu a fost activă în această perioadă făcând lobby pentru județul Hunedoara la București.996871_203255796506562_452624780_n

Intotero pare preocupată sa țină legătura cu electoratul care a trimis-o în parlament, inaugurându-și al patrulea cabinet parlamentar în orașul Geoagiu. Natalia Intotero mai are trei cabinete de acest gen, care funcționează unul în municipiul Orăștie, unul în orașul Simeria și în comuna Certeju de Sus. 

Activitatea parlamentara în cifre:

Luări de cuvânt: 19 (în 17 şedinţe)
Declaraţii politice: 16 (din care 16 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă)
Propuneri legislative initiate: 5
Întrebari şi interpelari: 2

Laurențiu Nistor (PSD) – Președinte PSD Hunedoara, deputat de Brad

Deputatul de Brad, Laurenţiu Nistor este semnatarul a 7 iniţiative legislative, laurentiu-nistorîmpreună cu alţi colegi. Nistor este consistent la speechuri în Parlamentul României, acesta având nu mai puţin de 18 declaraţii politice şi 10 luări de cuvânt în plen.

Lider PSD Hunedoara nu și-a întrebat sau interpelat vreun coleg din guvernul României.

După seria de alegeri la nivel județean, pentru liderul PSD Hunedoara urmează alegeri în organizatiile de femei din județ, care au fost devansate cu un an din cauza aglomerãrii electorale de anul viitor.

Voicu Ienci (Noua Republică) – președinte Noua Republică

Voicu Ienci pare să fi preluat frâiele opoziției din Brad, după demisia din CL Brad a rămas activ politic, din postura de lider al Noii Republici Brad.998228_149274488603073_2071396370_n

Tânărul politician îl acuză pe primarul orașului de lipsa locurilor de muncă și de puținii investitori atrași la Brad, în ultimii ani. Parcurile industriale fac parte din planurile politice ale lui Ienci pentru Brad.

Fostul consilier local a participat la mai multe adunări ale formațiunii sale, la sărbătoarea de pe muntele Găina stându-i în preajmă președintele Noii Republici, Mihai Neamțu.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment