123 Soprana Cristina Oltean, alături de cvartetul CLASSIS, la Zilele Bradului!

Soprana Cristina Oltean, alături de cvartetul CLASSIS, la Zilele Bradului!

Eveniment — By on 03/08/2013 12:55

olteanSoprana Cristina Oltean revine acasă! Cristina va fi prezentă alături de cvartetul CLASSIS din Cluj-Napoca, la Zilele Bradului!

Vineri, 9 august, începând cu ora 20.00, va avea loc la Sala Julliana Ballroom din Mesteacăn un concert extraordinar de arii şi duete din opere, cu participarea sopranei Cristina Maria Oltean şi a tenorului Ştefan  Korch şi baritonului Marius Sâmpelean, împreună cu un cvartetul CLASSIS din Cluj-Napoca.

Absolventă a Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Cristina Oltean este un produs cultural de Brad cu care ne mândrim cu orice ocazie, atât la Cluj-Napoca, cât și prin orice altă capitală europeană.

autor: Corina Mateuț

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

4 Comments

 1. sanda oltean says:

  cu scuzele de rigoare….pentru cei ce scriu si publica articolele….in primul rand, va rog aveti grija la exprimarea corecta(gramatical vorbind- “cu participarea …tenorului …si a baritonului..impreuna cu cvartetul ….Absolventa a Academiei….” )si poate e putin grobian “..produs de Brad…”cand se face referire la o persoana,nu la un obiect!!Din fericire,unii mai si gandesc….Cu respect,mama Cristinei.

 2. andrei@brad says:

  nu stiu de ce o bagati in seama pe doamna asta… olteanca… e o femeie nesuferită si laudăroasa… la fel si fetele ei. cristina este o ciudata! iar gramtical eu nu vad nimic ciudat…:)

 3. corzo says:

  Este suparata ca fata ei nu a prins top 7:)) Adevarul este ca Ioana Oltean merita! Este chiar frumoasa:) Pare aroganta tanti asta, mama Oltencelor!

 4. elvira says:

  Cu cantatul mai au de invatat!!!!
  E mai greu sa canti si usar sa “Tipi”.

Leave a Comment