123 Jurca: „Vom achiziționa un tractor multifuncţional pentru activitățile edilitar-gospodărești”

Jurca: „Vom achiziționa un tractor multifuncţional pentru activitățile edilitar-gospodărești”

Județ — By on 04/08/2013 10:51

tractorPrimarul Horia Flavius Jurca susținut de USP în campania electorală și aflat la primul său mandat, a reuşit, în premieră pentru Blăjeni accesarea de fonduri europene.

„Este vorba, practic, de respectarea unei promisiuni pe care am făcut-o în campania electorală de anul trecut, aceea de a accesa fonduri europene.

Mă bucură foarte mult că am reuşit acest lucru, mai ales că aceşti bani vin în premieră în comuna noastră. Am semnat, alături de alţi nouă primari care fac parte din Grupul de Acţiune Locală (GAL) “Ţara Zarandului” un contract privind finanţarea de proiecte depuse pe măsura 322. Punctual, pentru comuna Blăjeni este vorba de suma de 100.000 de euro, cu care va fi achiziţionat un tractor multifuncţional, ce va fi folosit la toate acţiunile edilitar – gospodăreşti din comună.

Prin achiziţionarea acestui utilaj se vor face economii semnificative la bugetul comunei, care este unul mic, în valoare de circa 25.000 de euro. De exemplu, iarna trecută am plătit, doar pentru deszăpezire, o sumă de aproximativ 10.000 de euro. Menţionez că tractorul multifuncţional va fi folosit doar de către primărie şi că, pe viitor, am în intenţie atragerea şi a altor fonduri europene, ce vor fi destinate, în special, modernizări reţelei de infrastructură”, a spus Horia Flaviu Jurca, primarul comunei Blăjeni.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment