123 Umbrărescu JUMULEȘTE tronsul de autostradă Deva-Ilia!

Umbrărescu JUMULEȘTE tronsul de autostradă Deva-Ilia!

Județ — By on 04/08/2013 09:51

autostrada-lugoj-devaOmul de afaceri Dorinel Umbrărescu jumulește tronsul de autostradă Deva-Ilia, un kilometru din autostrada Deva-Ilia sodtând peste patru milioane de euro fără TVA!

Proiectul tronsonului 4 vizează contrucţia a 22,1 de kilometri de autostradă între Deva şi localitatea Ilia.

La un calcul sumar un kilometru de drum contruit va costa peste patru milioane de euro fără TVA! Statul urmează să asigure 15% din valoarea totală a lucrărilor, iar pentrul restul valorii eligibile a contractului a fost solicitată o finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană.

Contractul este atribuit prin lictaţie deschisă și are o durată de proiectare de şase luni cu un interval de execuţie de doi ani, perioada de garanţie fiind de patru ani.

Dorinel Umbrărescu este un om de afaceri român care deține companiile de construcții UMB Spedition, Tehnostrade, Com-Axa, Drumuri, A&R, Tehno – Stone și Auto Rom. Este supranumit „regele al asfaltului”.

Autostrada Lugoj – Deva face parte din Coridorul IV paneuropean, care începe în Germania şi se continuă pe ruta Praga-Viena-Bratislava-Budapesta. În România, traseul trece prin Nădlac, Arad, Deva, Orăştie, Sibiu, Bucureşti, Feteşti şi Constanţa, ruta continuând până la Istanbul.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment