123 Marsul de Solidaritate cu Rosia Montana | InfoBrad.ro

Marsul de Solidaritate cu Rosia Montana

Eveniment — By on 07/08/2013 19:31

headerMars137 km – pas cu pas salvam Rosia Montana

Pentru a treia oara in istoria luptei pentru salvarea Rosiei Montane, facem Marsul de Solidaritate cu Rosia Montana. In perioada 7 – 13 august 2013 vom parcurge la pas 137 de kilometri, plecand din Cluj Napoca, cu destinatie finala Rosia Montana. Odata ajunsi la Rosia Montana, ne vom alatura festivalului FanFest. Acest mars simbolizeaza refuzul fata de distrugerea Rosiei Montane prin minerit. Totodata este o forma de solidaritate cu patrimoniul, istoria, natura si oamenii care nu vor sa-si paraseasca pamanturile in favoarea proiectului minier distructiv. Ne asteapta un drum lung, prin Valea Ariesului din Muntii Apuseni, in care vom intra in contact cu oamenii zonei si cu traditiile agriculturii de munte. Vom fi echipati cu tricouri, bannere, flyere informative si instrumente muzicale. Vom face popasuri ca sa ne odihnim si sa le povestim oamenilor de ce merita sa parcurgem pentru Rosia Montana 137 de kilometri.

Daca vrei sa ai parte de o experienta intensa, dedicata unei cauze minunate, hai sa mergem pe jos la Rosia Montana! Plecam spre Rosia Montana din Cluj-Napoca, Piata Unirii, pe 7 august 2013, la ora 09:00.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , ,

2 Comments

 1. Iulian says:

  gestul este frumos, n-am ce zice, dar din pacate nu ajuta cu nimic Rosia Montana, o localitate care are nevoie de solutii concrete, de locuri de munca, ecologizari s.a.

  • cristi says:

   Iulian, te referi la solutii concrete gen RMGC, asa-i? adica radem TOTI cei 4 munti din jurul Rosiei, acoperim Valea Cornei cu un gigantic lac de cianuri, iar toata bogatia subsolului o cara altii la ei in tara lor lasandu-ne noua doar craterele si… da, intr-adevar un maxim 6% din profit!
   Proiectul asta mizerabil bazat exclusiv pe CORUPTIE, MINCIUNA si MANIPULARE nu este deloc pe placul motilor. Si Doamne-feri sa dea guvernu si parlamentu’ unda verde, ca si-or dat foc la valiza. TOTI!

Leave a Comment