123 Gligor, Igaș și Predoiu pornesc ofensiva asupra USL | InfoBrad.ro

Gligor, Igaș și Predoiu pornesc ofensiva asupra USL

Politică — By on 15/08/2013 13:53

05-pdlPreședintele PDL Hunedoara, brădeanul Dorin Gligor a fost săptămâna trecută gazda unei conferințe de presă, la care au participat fostul ministru de interne Traian Igaş și Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al PDL, aceștia anunțând „ofensiva împotriva guvernãrii USL”.

„Unul dintre obiectivele mele este formarea unui guvern-alternativă al PDL şi mi-aş dori foarte mult ca în acest efort să fie cuprinşi cât mai mulţi oameni din cadrul partidului, care au o carieră profesională în spate şi vizează o carieră politică în perspectivă. Este important să facem acest efort împreună cu structurile teritoriale, pentru că PDL trebuie să pregătească în mod coerent o alternativă la guvernare, având în vedere modul dezastruos în care guvernul USL administrează treburile publice ale ţării. Nu cred că se poate contura, după un an şi jumătate de eşecuri pe toate planurile ale guvernului, o schimbare de curs în administrarea ţării, în guvernare. Cu alte cuvinte, aşa cum au început prost anul trecut, au continuat prost anul acesta, vor termina prost şi vor ieşi de la guvernare”, a declarat Cătălin Predoiu.

„Vedem o Românie creionată după baronii locali şi nu o Românie care să se contureze într-o organizare eficientă, constatăm că foarte multe instituţii se desfiinţează pe plan local sau regional şi le regăsim la nivel central. Un exemplu este reorganizarea direcţiilor fiscale. Noi, ca şi regiune, pierdem 200 de posturi, dar la nivel central ANAF-ul câştigă aproape 400 de posturi. Asta ne arată încă o dată că intenţia acestui guvern nu este pentru descentralizare, ci pentru o centralizare excesivă”, a declarat Traian Igaş.

 

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

1 Comment

  1. bradeanul says:

    Mai Igas, cu scoala pe care o ai , cine crezi ca te voteaza ?? NIMENI

Leave a Comment