123 Natalia Intotero în cursa pentru președenția OFSD Hunedoara | InfoBrad.ro

Natalia Intotero în cursa pentru președenția OFSD Hunedoara

Politică — By on 20/09/2013 07:51

natalia intoteroDeputatul brădean Natalia Intotero, fostul președinte al TSD Hunedoara a intrat în competiție pentru președenția OFSD Hunedoara.

Doamnele care și-au anunțat intenția să candideze pentru această funcție este actualul președinte, Liliana Țolaș, care deține postul de 7 ani, și brădeanca Natalia Intotero. Alegerile au loc cu un an înainte de expirarea mandatului, decizia fiind luată la nivel central, pentru toate structurile interne ale PSD: TSD, OFSD, etc.

În prezent, Natalia Intotero, în vârstă de 36 de ani, este vicepreşedinte al PSD Hunedoara.

Natalia Intotero s-a născut la Brad în data de 14 ianuarie 1976. S-a înscris în PSD în anul 2000. A fost preşedintele Tineretului Social-Democrat Hunedoara, a reprezantat Bradul ca și consilier judeţean şi a fost director al şcolii generale „Horia, Cloşca şi Crisan”.

A fost  secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe în două guverne, Boc (2009), Ponta (2012), apoi a fost ales deputat  în circumscripţia electorală nr.22 HUNEDOARA, colegiul uninominal nr.2.

Natalia Intotero este licenţiată în engleză-română şi relaţii internaţionale şi a absolvit masteratul de relaţii internaţionale la Institutul Diplomatic Roman.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

2 Comments

  1. maria ica says:

    succes doamna natalia. suntem mandre de dumneavoastra!

  2. bradeanul says:

    o amarita de invatatoare, cu studii doar pe hirtie

Leave a Comment