123 Bradul a votat Intotero. Angela Suciu: „No gata! No hai să votăm așa cum trebuie!” | InfoBrad.ro

Bradul a votat Intotero. Angela Suciu: „No gata! No hai să votăm așa cum trebuie!”

Politică — By on 22/09/2013 15:40

DSCF4917Doamnele social-democrate din Brad și-au exprimat opțiunea de vot la alegerile de ieri, prin vocea președintelui OFSD Brad, Angela Suciu.

Aceasta a semnalat în cadrul conferinței, campania grobiană pe care Liliana Țolaș a realizat-o în ultimele săptămâni.

„Pentru că între vorbe, filme și realitate există multă neconcordanță, sunt convinsă că așa cum s-a și demonstrat, se poate construi de la zero o campanie de succes. Tot așa poate renaște și organizația de femei a județului nostru precum pasărea phoenix din propria-i cenușă și să fie pusă acolo unde este locul,în prim planul politicii hunedorene, regionale și naționale.

Și fiindcă vin din Țara Crăișorului Munților dați-mi voie să mă folosesc de îndemnul lui Avram Iancu: No gata, no hai să votăm așa cum trebuie! și cu tot respectul pentru Natalia Intotero!” a precizat Angela Suciu într-un discurs tonifiant aplaudat la scenă deschisă chiar și de invitatele prezente din alte județe.

Pe parcursul conferinței, activitatea OFSD Brad a fost apreciată atât de noul președinte, Natalia Intotero cât și de liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, numele Angelei Suciu și Sorinei Cobori fiind amintite.

autor: Corina Mateuț

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , ,

1 Comment

  1. Cetatean UE says:

    Fâs!

Leave a Comment