123 Natalia Intotero, noul PREȘEDINTE OFSD Hunedoara

Natalia Intotero, noul PREȘEDINTE OFSD Hunedoara

Politică — By on 22/09/2013 14:59

DSCF4911Deputatul Natalia Intotero, originară din Brad a fost votată sâmbătă, 21 septembrie, noul președinte al Organizației de Femei PSD Hunedoara.

Pentru funcția de președinte al organizației județene a femeilor s-au înscris doi candidați: fostul președinte Liliana Țolaș, care a condus organizația timp de șapte ani și Natalia Intotero, fostul președinte al tinerilor social-democrați hunedoreni, actual deputat.

Din cele 343 de femei care și-a exprimat votul, 267 au votat pentru Natalia Intotero și 73 au optat pentru Liliana Țolaș, trei voturi fiind anulate.

Alegerile au fost tensionate, fostul președinte, Liliana Țolaș recurgând la mai multe atacuri la persoană în timpul conferinței. Mai multe femei social-democrate din sală au amendat discursul tăios al fostului președinte, unele femei acuzând-o că ar fi manifestat un permanent „cult al personalității”.

La eveniment a participat și primarul Bradului, Florin Cazacu, precum și invitați de la centru sau din alte județe precum: ministrul Doina Pană, președintele OFSD Cluj, deputatul Aurelia Cristea, președintele OFSD Arad, Cecilia Irimie, deputatul Ana Birchall și purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra.

DSCF4916 DSCF4918 DSCF4894 DSCF4898  DSCF4902 DSCF4909

autor: Corina Mateuț

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , , , , ,

1 Comment

  1. bradeanul says:

    dar cu italianu cum o ramas?

Leave a Comment