123 Brădenii participă la Let’s do it, Romania!

Brădenii participă la Let’s do it, Romania!

Eveniment — By on 27/09/2013 15:18

lets-do-it-romaniaLocuitorii municpiului Brad vor participa la  campania „Let’s do it, Romania”. Până acum la aceasta s-au înscris, peste 160 de voluntari din municipiul Brad, mare majoritate fiind elevi ai unităţilor şcolare.

„Participanţii la această acţiune, ajunsă în acest an la a patra ediţie, vor desfăşura activităţi de curăţenie în data de 28 septembrie în unele zone din municipiu. Zonele vizate din municipiul Brad care vor fi curăţate sunt: malurile pârâului Luncoi din cartierul Micro I, albia majoră a răului Crişul Alb şi malurile pârâului Luncoi din zona Parcului Tineretului şi zona cuprinsă între str. Ion Creangă şi terasamentul căii ferate şi altele. 

Acţiunea se doreşte a fi un semnal de alarmă tras de tinerii brădeni pentru a sanţiona lipsa de simţ civic a celor care aruncă deşeuri menajere în locuri neamenajate. Primăria municipiului Brad şi operatorul local de salubrizare vor pune la dispoziţia voluntarilor logistica necesară pentru buna desfăşurare a acţiunii.

Cei care doresc să participe la această acţiune sunt aşteptaţi sâmbătă, 28 septembrie 2013,la ora 9.00 în Parcul Tineretului din municipiul Brad, în zona scenei” anunță site-ul primăriei Brad.

Și edilul Bradului, dl. Florin Cazacu a comentat evenimentul: „Sperăm ca acţiunea noastră să conştientizeze populaţia cu privire la necesitatea menţinerii unui mediu curat şi gestul voluntarilor să sanţioneze pe cei insuficient educaţi în sensul menţinerii curăţeniei în oraşul nostru”

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

1 Comment

  1. alin says:

    mda……EDILUL……SAU …EDILAUL1

Leave a Comment