123 Un TIR turcesc a blocat ieri, o oră, DN76 Deva-Brad | InfoBrad.ro

Un TIR turcesc a blocat ieri, o oră, DN76 Deva-Brad

Județ — By on 08/10/2013 13:01

Tir Soimus-18Circulaţia maşinilor a fost blocată luni, mai bine de o oră, pe Drumul Naţional 76, la ieşirea din Deva către Brad, în urma unui mic accident rutier. Un autotren a izbit limitatorul de înălţime, totul petrecându-se la intrarea într-un viaduct.

Autotrenul, înmatriculat în Turcia, transporta marfă -gabarit, mai precis o piesă cu o înălţime de 4,40 de metri. TIR-ul circula dinspre Oradea către Deva. Când a ajuns, însă, la Şoimuş, la un pod de cale ferată pe care puteau trece doar maşinile mici, şoferul TIR-ului a lovit limitatorul de înălţime care s-a prăbuşit peste încărcătura autotrenului şi pe şosea, blocând traficul rutier.

„Şoferul autotrenului, un cetăţean turc în vârstă de 44 de ani, nu a respectat semnificaţia indicatorului prin care era interzis accesul autovehiculelor cu o înălţime mai mare de 4,30 metri. A acroşat traversa metalică de presemnalizare a limitei de înălţime pentru podul de trecere la nivel cu calea ferată, doborând-o peste încărcăturăşi pe partea carosabilă”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

foto: arhivă Info Brad

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment