123 Florin Cazacu clarifică ZVONISTICA căldurii pentru această iarnă! | InfoBrad.ro

Florin Cazacu clarifică ZVONISTICA căldurii pentru această iarnă!

Din Oraş — By on 17/10/2013 07:05

florin cazacuPrimarul Florin a declarat într-o emisiune la Antena 1 Deva că își dorește ca informația despre căldură să ajungă corect la brădeni. Zvonistica și informația nu sunt utile în această situație, a declarat Florin Cazacu.

Primarul Bradului este sprijinit direct de Guvernul României, surse din PSD precizând că Bradul este o prioritate pentru principalul partid de guvernământ.

„În luna noiembrie se va da agent termic la Brad. Pe ordinea de zi a guvernului există un punct: proiect de hotărâre privind aporbarea scoaterii definitive din rezerva de stat a unei cantități de păcură necesare municipiului Brad. Este o dovadă de grijă din partea guvernului. Așteptăm publicarea hotărârii în Monitorul Oficial” a declarat primarul Florin Cazacu.

Primarul a precizat și cantitatea de păcură pe care o cerut-o Guvernului României: „Am cerut 2.500 de tone de păcură, suficiente pentru a asigura păcura în perioada sezonului rece”.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

8 Comments

 1. ienci voicu daniel says:

  A lamurit-o. Rămânem milogi in continuare.

 2. Marin Popa says:

  felicitari primarului pentru tot ceea ce face in oras. este foarte urat ca unii oameni doar distrug fara sa puna nimic la loc.
  Pacat! e usor sa bati din gura…

  • bula vasile says:

   marin banuiesc ca esti pensionar … pt tine poate a facut locuri de jucat sah si de plimbat cainele pe trotuar .. ca alceva … nimic .. praf si pulbere …

 3. marin protopopa says:

  Oopsss!!!!!!! Guvernul condus de psd/istul Ponta tocmai i-a tras un gaz in nas lui Cazacu`. Pacura mai la primavara

 4. emil says:

  33de miliarde a costat,,noua,,centrala de la gura barza,bani aruncati pe fereastra in 2005.o centala noua ar costa 3 milioane de euro facuta la Brad s-ar evita si pirderile cauzate de distanta lunga brad-gura barza.toti renunta la centralele pe pacura pt ca sant foarte paguboase,pt 3000 de apartamente cat are Bradul o centrala pe biomasa ar fi solutia ideala!dar unde nu e minte nici D-zeu nu cere!!!

 5. bexa says:

  las ca si-a facut plinul primarul nostru si il doare in pix ca noi tinerii nu avem de lucru

 6. nadina says:

  ai dreptate bexa ma p..s pe spectacolele lui ca ala este praf in ochii prostilor…el nu aduce investitori ca nu are terenuri sa le dea…….numai cata spaga a luat de la corado de la volane sa nu aduca concurenta aici …sa poata tine el salariile jos !
  eu si familia mea nu il mai votam veci!
  mult mai bine le este celor care au plecat din brad care acum 20 ani era o minune de oras si acum are trotruare dar nu are …..locuri de munca!

 7. achim voicu says:

  bine graiesti …nadinooooooooo
  bravo !

Leave a Comment