123 Un TIR cu mozaic a fost lovit de un tren Regio la Baia de Criș!

Un TIR cu mozaic a fost lovit de un tren Regio la Baia de Criș!

Județ — By on 17/10/2013 06:08

tren accident baia de crisUn TIR încărcat cu mozaic a fost lovit, miercuri, de un tren Regio care circula pe ruta Ineu-Brad, la o trecere de cale ferată din localitatea Baia de Criș.

Un şofer aflat în trafic a anunţat prin 112 că a avut loc un accident la o trecere de cale ferată din localitatea hunedoreană Baia de Criş, în care au fost implicate trenul Regio 14.442, care circula pe ruta Ineu-Brad, şi un autotren, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iancu de Hunedoara, căpitanul Anemona Doda.

În cel mai scurt timp s-au deplasat la locul accidentului atât un echipaj de pompieri de la Brad, cu o autospecială mixtă de intervenţie, cât şi o echipă de prim-ajutor. Forţele de intervenţie s-au asigurat că niciunul dintre cei 11 călători din trenul Regio şi nici mecanicul locomotivei sau şoferul autotrenului nu au suferit traumatisme în urma coliziunii”, a declarat Anemona Doda.

Potrivit lui Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, accidentul a avut loc din cauza șoferului TIR-ului care nu a respectat semnificația indicatorului rutier de la trecerea cu calea ferată.

Martorii susțin că trenul Regio, format din locomotivă şi două vagoane, circula cu viteză redusă când a lovit autotrenul încărcat cu mozaic, pe care l-a târât aproximativ 10 metri pe terasamentul căii ferate.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment