123 Florin Cazacu explică situația căldurii din această iarnă, la Brad

Florin Cazacu explică situația căldurii din această iarnă, la Brad

Politică — By on 30/10/2013 19:15

cazacuPrimarul Bradului, Florin Cazacu a explicat la emisiunea „Punctul de vedere” de la Hunedoara TV care sunt soluțiile privind rezolvarea problemei căldurii pe termen lung, menționând gazul metan ca sursă principală.

Primarul a explicat și de ce trebuie să ceară ajutor în fiecare an Guvernului României, fiindcă bugetul local în acest moment nu-și permite să asigure surse financiare pentru păcură.

În preambulul emisiunii, Cazacu a explicat că este mai pasionat de administrație decât de politică: „Îmi place administrația publică mai mult decât politica. Din păcate nu prea poți face administrație fără politică. Eu am îmbrăcat doctrina social-democrată”.

5.000.000 de euro atât ar costa conducta de gaz spre Brad 

În ceea ce privește situația căldurii pentru această iarnă: „Este nevoie categoric de o decizie politică pentru ca situația legată de temperaturile din timpul iernii să fie depășită. Din județul Hunedoara singura localitate ce mai beneficiază de un sistem de termoficare centralizată este municipiul Brad. Deva, Lupeniul și Hunedoara au renunțat treptat la acest sistem. Am preluat acest sistem și trebuie cumva să-i protejez pe oameni. Gazul metan este cea mai bună soluție în viitor” a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

autor: Corina Mateuț

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment