123 Florin Jurca: „Ginecologia și internele sunt foarte căutate la Brad”

Florin Jurca: „Ginecologia și internele sunt foarte căutate la Brad”

Din Oraş — By on 14/11/2013 14:51

spital bradÎntr-un interviu acordat publicației hunedorene „Mesagerul Hunedoarean”, managerul Spitalului Municipal Brad, Florin Jurca consideră că „ginecologia şi internele, cele mai solicitate secţii la spitalul din Brad”.

„Din punct de vedere statistic, pot spune că în primele 10 luni ale anului curent s-a continuat linia perioadei de referinţă din 2012, dar cu mici modificări. Astfel, secţia cea mai solicitată a devenit cea de Obstetrică-Ginecologie, urmată de cea a Internelor, unde bolile înregistrate au fost diverse. Pe lângă consultaţii şi tratamente, Ginecologia este foarte căutată, datorită renumelui medicilor care profesează la noi, aici preferând multe femei să nască”, a precizat Jurca.

Spitalul din Brad are 145 de paturi, acestea fiind repartizate pe secţiile de Medicină Internă, Cardiologie, Chirurgie, ORL, Ortopedie şi Traumatologie, Obstetrică – Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecţioase, Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie, ATI. Din cele 145 de paturi, 117 sunt contractate cu Casa de Sănătate.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment