123 Voicu Ienci: „Lipesc afișe dar în același timp vreau să pot vorbi liber” | InfoBrad.ro

Voicu Ienci: „Lipesc afișe dar în același timp vreau să pot vorbi liber”

Politică — By on 20/11/2013 17:29

ienciPreședintele Noii Republici Brad a relatat luni, în cadrul emisiunii Punctul de Vedere de la Hunedoara TV motivul pentru care a părăsit PDL pentru NR și ce își propune formațiunea pe care o prezidează la Brad. Emisiunea i-a avut ca invitați și pe Ioan Cristea, Horațiu Năznean.

„Am fost membru PDL, pe fondul meu sufletesc sunt uneori un om exagerat de democrat. Nu accept să mi se dea ordine, nu accept să fiu pus la colț. Lipesc afișe dar în același timp aștept să mi se ia în seamă părerile, să pot vorbi liber. Am încercat asta în PDL. Am fost consilier municipal la Brad (…) lipsa de democrație din partidele consacrate m-a făcut să pun punct la un moment dat. A fost un gest intempestiv, ca urmare a vizitei lui Mihai Neamțu la Brad. A fost punctul zero în cariera mea politică. Mi-am dat demisia singur din CL Brad. În momentul de fața NR Brad are 28 de membrii” a declarat Ienci.

Acesta a precizat că NR este în relații foarte bune cu conservatorii britanici și că își dorește să facă parte din familia conservatorilor europeni, amintind și eșecurile PC în această privință: „PC a dlui. Voiculescu a tot bătut la ușa familiei conservatorilor europeni, de foarte multă vreme și a primit un șut în fund de la conservatorii britanici”.

Liderul NR Brad consideră ca atmosfera de la congresul NR a fost mult mai sinceră decât cea de la întâlnirile PDL la care a participat: „Am participa și când eram în PDL la mai multe întâlniri. La congresul NR este altceva, fără festimism, o atmosferă deschisă, o atmosferă sinceră pe care am simțit-o permanent”.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment