123 Problema căldurii a fost rezolvată. Ponta îi trimite bani primarului Cazacu

Problema căldurii a fost rezolvată. Ponta îi trimite bani primarului Cazacu

Politică — By on 23/11/2013 10:15

cazacuÎn ultimele trei săptămâni, zvonistica despre păcura necesară pentru acoperirea căldurii în această iarnă la Brad a fost în prim plan. S-au acreditat cele mai crâncene scenarii, apocaliptice, despre un Brad înghețat, abandonat.

Primarul Florin Cazacu, alături de liderii CJ Cluj și ai Prefecturii Hunedoara au obținut avizul pozitiv de la Guvern pentru suma de 9 milioane de lei, adică 90 de miliarde de lei vechi, sumă aproximativ necesară pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece la Brad.

„Primarul Florin Cazacu nu a răspuns acestor acuzații, a tăcut dar și-a făcut treaba. Cârcotașii din Brad și-au văzut îndepărtate cele mai funeste fantezii, despre un Brad înghețat, excelent motiv pentru o critică de exterminare a primarului Cazacu. Oare cum să nu câştigi reputaţie locală promovând discursul negativităţii cu frecvente resemnări mioritice

În ultimii ani, Cazacu a făcut extrem de multe lucruri bune pentru Brad dar pentru detractari este mult mai ușor să critici decât să construiești. În condițiile în care, prin Legea Moțiilor primăriile din zonă încasează doar 50% din taxe și impozite” a declarat o sursă din PSD.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

19 Comments

 1. Marcus says:

  Primarul Cazacu a facut extrem de multe lucruri bune pentru bradeni. foarte bine că il sprijina guvernul si PSD, macar sa aduca si gazul la brad! iar carcotasilor sa le fie rusine pentru minciunile zise in ultimele saptamani!

  • Alin Bufnila says:

   care minciuni? s-a promis caldura de la 1 noiembrie, nu s-a dat. s-a promis caldura in cazul in care media temperaturilor nocturne scade sub 10 grade, nu s-a dat. s-a promis centrala pe biomasa, nu s-a facut. care minciuni?

 2. gerila says:

  A mai mers inca o data. E ca in povestea cu ulciorul. Noroc ca a fost Ponta la putere. Dar la anul? Sau la anul si la multi ani? Astea-s doar improvizatii de moment. Cazacu canta dupa ureche. Si va pleca pana la urma iar Bradul va ramane tot inghetat. Impotentii de la primarie sunt incapabili sa faca un proiect pe fonduri europene pentru a rezolva problema incalzirii orasului. Dar avem zile kitchioase si artificii…

  • Alin says:

   Voi ar trebui sa il pupati in cur pentru orice facde el…mult sau putin….daca el nu cadea primar in acea perioada….treceau inca zece pe postul lui si Bradul ramanea la fel cum l-a lasat incapabila aia….DATORITA LUI…ORASUL BRAD ESTE MAI VIZIBIL SI MAI VIZITAT…..SI MAI FRUMOS….IAR PROBLEMA CU CALDURA….NU STIU….AM OBSERVAT CA E FOARTE GREU SA GANDITI…..DACA ERAU BANI…DACA SE APROBAU TOATE PROIECTELE CARE S-AU FACUT….SI ATENTIE…..CARE AU FOST FACUT….PENTRU CA AU FOST PROIECTE FACUTE IN FIECARE AN…CREDETI CA NU ERA DEJA REZOLVATA ACEASTA PROBLEMA….?NU MAI JIGNITI SI NU MAI VORBITI AIUREA….LA CAT DE MEDIATIZAT A FOST SUBIECTU ASTA LA TELEVIZOR PE INTERNET…IN ZIARE….SI TOATE ASTEA PENTRU CA SI EL A DORIT ASTA…DOARA DOARA SE FACE LUMINA…SI NU S-A FACUT….AR TREBUI SA IL PUPATI IN FUND CUM AM MAI ZIS….DACA EL NU V-A MAI FI PRIMAR SUNTETI TERMINATI…..O SA MANCE ALTU TOT CE A FACUT!

 3. ghilimele says:

  bravo florine! tu ne scoti mereu! esti cel mai tare si nu te lua dupa rautaciosi!!!!!

 4. Mos gerila says:

  Jalnic !

 5. Huniad says:

  Gligor ce mai zice acum ca saptamna trecuta era foarte agresiv ?

 6. andrei says:

  Jalnic! Cazacu a rezolvat o problema pe care el a creat-o. Cat o sa mai tina cu cerseala la guvern?

 7. Radu Giurgiu says:

  Ar fi foarte bine ca anumiti politicieni locali sa nu mai saboteze Bradul fiind suparati ca Florin castiga alegerile cu peste 70%. Hai sa sustinem toti orasul nu sa-i punem bete in roata lui Cazacu ca nu-l putem bate politic. Pacat ca site-ul nu are sectiune de comenturi pe FB. acolo se vad comenturile adevarat, nu postaci amarati!

  • Alin Bufnila says:

   nu este niciun sabotaj. In Consiliul Local este o singura voce anti-primar. Acolo se iau deciziile pentru oras. In rest, opozitia nu are forta.

 8. iuganicolae says:

  Desi nu mi-a aprobat niciodata nimic (ca sa fiu corect o singura data am si exprimat o rugaminte) si nefiind membru al niciunui partid si ignorand (ca sa nu spun altfel) in aceeasi masura toate partidele, nu pot sa nu intreb : cele ce i se reproseaza primarului ca nerealizari de ce nu le rezolvasera inaintasii sai, ca timp aveau mai mult decat suficient, apoi daca acum erau la primarie detractorii lui este sigur ca ei le rezolvau ?

 9. alex valea says:

  pai daca boc era prim ministru tot orasul eram boc..na
  asa bine ca il mai linguseste pe ponta ….
  centrala termica asteapta sa se rezolve “treaba”cu aia din brasov ca sa mai ciupeasca si de acolo ceva.in spatele firmei din brasov fiind domnul kiszely (STIE CAZACUL CARE ESTE TREABA)daca nu cade …pica si pun pariu ca o sa amplaseze pe terenul pe care il are kiszely in spate la acva calor

  • Alin Bufnila says:

   Pai acolo era planul pentru vestita centrala pe biomasa. Dar asta e o observatie interesanta. Cea cu domnul consilier Kiszely.

 10. Asa-i says:

  Lasati bradul sa moara incet sub conducerea ”luminoasa”a lui Cazacu.
  In fapt bradenii au ceea ce si-au dorit,un oras mort economic.

Leave a Comment