123 Florin Cazacu: „Brădenii au fost dezinformați în ultima vreme de presă” | InfoBrad.ro

Florin Cazacu: „Brădenii au fost dezinformați în ultima vreme de presă”

Politică — By on 28/11/2013 17:47

cazacuPrezent în emisiunea „Punctul de Vedere”, moderată de Mircea Mihuleț, edilul bradului, Florin Cazacu a declarat în preambulul emisiunii la o întrebare pusă de moderator „vreți deputăție dle. Cazacu ?” că nu-și propune să părăsească comunitatea brădeană.

„Nu mulțumesc, am o misiune importantă pentru comunitatea brădeană și îmi place ceea ce fac” a declarat categoric primarul.

Primarul Bradului, cel mai important primar PSD din Hunedoara a deplâns dezinformarea efectuată de o parte a presei hunedorene în privința ajutorului dat de guvernul României, Bradului: „Este o sumă suficientă pentru bunul mers al încălzirii în oraș. În luna ianuarie, din bugetul local a anului viitor, trebuie alocată o anumită subvenție pentru menținerea funcționalității sistemului, dacă sumele colectate pentru anul viitor vor fi suficiente, vom putea să acoperim din bugetul local subvenția respectivă la sistemul de termoficare.

A fost o perioadă în care dezinformarea a fost la ea acasă chiar în mass media județului. O parte a presei se bucura de necazul brădenilor. Este o problemă foarte gravă fiindcă se dezinformează populația. S-au obținut 30 de miliarde vechi pentru căldură” a explicat Florin Cazacu.

Primarul a mai explicat și cu ce ar mai trebui ajutată comunitatea pentru a se dezvolta: „drumul Deva-Brad, conducta de gaz metan și investitorii străini”.

Primarul a ținut să mulțumească special și liderului PSD Hunedoara pentru sprijinul acordat brădenilor: „domnul Laurențiu Nistor a fost permanent alături de mine, am fost ca o echipă și îi mulțumesc cu această ocazie”.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

2 Comments

  1. Alin says:

    Oare care a fost dezinformarea?

  2. dey says:

    nu mai va bateti capul si timpul cu conducta de gaz..mai bine drumul si investitorii,fara conducta mai putem traii,dar fara investitori cam plecam de pe meleagurile astea…

Leave a Comment